U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su tri krivična djela i jedna saobraćajna nezgoda. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.

-Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 09.07.2024. godine, oko 07,50 časova lišili su slobode lice inicijala S.D. sa područja opštine Teslić, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,56 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, 09.07.2024. godine, oko 16.45 časova lišili su slobode lice inicijala E.L. iz Tešnja, FBiH, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem opojnih droga. Navedeno lice je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 09.07.2024. godine, oko 21.15 časova lišili su slobode lice inicijala D.G. iz Dervente, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem opojnih droga. Navedeno lice je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 09.07.2024. godine, oko 21.35 časova lišili su slobode lice inicijala S.C. sa područja grada Derventa, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,54 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Brod, 09.07.2024. godine, oko 22.35 časova lišili su slobode lice inicijala M.C. iz Broda, pješaka zbog kretanja kolovozom pod dejstvom alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,64 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 124. Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima Republike Srpske.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakPsiholog: Roditelji srećne djece praktikuju ove četiri navike
Naredni članakDOBOJ: Željezničar pod komandom novog trenera počeo pripreme za Drugu ligu (FOTO/VIDEO)