U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je jedno narušavanje javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda. Nije bilo evidentiranih krivičnih djela.

-U ulici Jovana Dučića u Brodu, 09.06.2024. godine, oko 14.10 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo jedno maloljetno lice koje je upravljalo mopedom marke “Huatian”. U ovoj saobraćajnoj nezgodi maloljetno lice je zadobilo teške tjelesne povrede i isto je zadržano u bolnici „Sveti apostol Luka“ u Doboju na daljem liječenju. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Brod.

-Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 09.06.2024. godine, oko 02.35 časova lišili su slobode lice inicijala B.M. sa područja opštine Modriča, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,34 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, 09.06.2024. godine, oko 21.00 časova lišili su slobode lice inicijala D.D. sa područja grada Doboja, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,10 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 09.06.2024. godine, oko 21.10 časova lišili su slobode lice inicijala B.V. sa područja grada Derventa, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,80 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakDžatras: Bez veće promjene politike prema Srpskoj i Balkanu nakon izbora
Naredni članakSastanak partija koje čine vladajuću koaliciju