U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva krivična djela i jedna saobraćajna nezgoda. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.

-Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 07.02.2023. godine, izvršili su kontrolu putničkog automobila marke „Ford” kojim je upravljalo lice inicijala A.M. iz Doboja, prilikom čega su kod istog pronašli i oduzeli vrećicu u kojoj se nalazila siva praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Heroin“ ukupne težine od oko 4 grama, jednu špricu sa iglom i limenku za konzumiranje opojne droge. Operativnim radom na terenu policijski službenici došli su do saznanja da je krivično djelo „Omogućavanje uživanja opojih droga“ izvršilo lice inicijala M.Đ. iz Gradačca.

Po navedenom postupaju policijski službenici Policijske stanice Modriča zajedno sa pripadnicima Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj.

-Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 08.02.2023. godine, oko 15,10 časova, lišili su slobode lice inicijala Lj.D. iz Modriče, pješaka kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2,22 g/kg.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakKošarkaši Partizana gostuju Bajernu
Naredni članakApel za zaštitu kulturno-istorijskog nasljeđa Srba