U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 04.04.2024. godine oko 22,05 časova lišili su slobode lice inicijala Nj.C. iz Doboja, zbog počinjenih prekršaja iz člana 7. (Svađa, vika, vriska i nepristojno ponašanje) i člana 24. (Ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija) Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 7. i članom 24. Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.

-Policijske stanice Doboj 1, 04.04.2024. godine, oko 01,20 časova lišili su slobode lice inicijala M.S. sa područja grada Doboja, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem opojnih droga. Navedeno lice je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: rtvdoboj.org

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakCvijanović: Saradnja Srpske i Mađarske uspješna i veoma sadržajna
Naredni članakDOBOJ: Održano književno veče sa Nenadom Milkićem (VIDEO)