U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su četiri krivična djela i jedno narušavanje javnog reda i mira. Nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda.

-Policijskoj stanici Doboj 1, 03.07.2024. godine, prijavljeno je da je izvršena provala u stan vlasništvo lica inicijala M.S. iz Doboja. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

-Policijski službenici Policijske stanice Brod, 03.07.2024. godine, oko 19.30 časova lišili su slobode lice inicijala N.J. iz Broda, zbog počinjenog prekršaja iz člana 24. (Ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija) Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 24. Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.

-Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, 03.07.2024. godine, oko 20.15 časova lišili su slobode lice inicijala M.J. iz Doboja, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,71 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 03.07.2024. godine, oko 21.25 časova lišili su slobode lice inicijala N.K. iz Tešnja, FBiH, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem opojnih droga. Navedeno lice je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakDodik: Imamo moćnu ekipu koja će na OI proslaviti Srbiju i Srpsku
Naredni članakKada prestaju prava na penziju?