U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su tri krivična djela i tri saobraćajne nezgode. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.

-Na regionalnom putu R1-3105 Teslić – Blatnica, u mjestu Blatnica, opština Teslić, 02.01.2024. godine, oko 12.40 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo lice inicijala B.V. sa područja opštine Teslić koje je upravljalo putničkim automobilom marke “Audi” sa kojim se u vozilu na mjestu suvozača nalazilo lice inicijala J.V. sa područja opštine Teslić i lice inicijala M.K. sa područja opštine Teslić koje je upravljalo putničkim automobilom marke „Renault” sa kojim se u vozilu na mjestu suvozača nalazilo lice inicijala M.K. sa područja opštine Teslić.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobilo je lice inicijala M.K. vozač putničkog automobila marke „Renault“ i suvozač u navedenom vozilu lice inicijala M.K., dok je suvozač u putničkom automobilu marke „Audi” lice inicijala J.V. zadobilo lake tjelesne povrede. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Teslić. O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji je navedeno okvalifikovao kao krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakMinić: Osnovni cilj – unapređenje konkurentnosti domaće proizvodnje
Naredni članakDOBOJ: Više od 80 hiljada kazni u 2023-oj uz pomoć stacionarnih radara (VIDEO)