U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva krivična djela i jedna saobraćajna nezgoda. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.

-Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 02.07.2024. godine, oko 03.50 časova lišili su slobode lice inicijala D.B. iz Teslića, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,44 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Brod, 02.07.2024. godine, oko 20.00 časova lišili su slobode lice inicijala J.Đ. iz Broda, zbog upravljanja biciklom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,98 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, 02.07.2024. godine, oko 21.05 časova lišili su slobode lice inicijala I.B.G. sa područja grada Doboja, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,78 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijskoj stanici Modriča, 02.07.2024. godine, prijavljeno je da je došlo do požara na objektu vlasništvo lica inicijala S.S. sa područja opštine Modriča. Požar je lokalizovan od strane pripadnika Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Modriča. Uviđaj je izvršen od strane policijskih službenika Policijske stanice Modriča i inspektora za eksplozivne materije i poslove zaštite od požara Policijske uprave Doboj uz prisustvo predstavnika Civilne zaštite. Po kompletiranju predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakVrhovac: Predviđeno uvođenje platnog prometa i prijem depozita (VIDEO)
Naredni članakVREMENSKA PROGNOZA: Narednih dana pretežno sunčano, u nedjelju i do 35 stepeni Celzijusovih