U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je pet saobraćajnih nezgoda. Nije bilo evidentiranih krivičnih djela i narušavanja javnog reda i mira.

-Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 02.01.2024. godine, oko 09.45 časova lišili su slobode lice inicijala Lj.R. sa područja opštine Prnjavor, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,55 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 02.01.2024. godine, oko 22.10 časova lišili su slobode lice inicijala D.B. iz Dervente, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,70 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: rtrs.tv

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakDodik sa predsjednicima koalicionih stranaka i šefovima poslaničkih klubova u NSRS
Naredni članakKalabuhov: Zbog spoljnog uticaja politička situacija u BiH komplikovana