Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 25.02.2021. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira  i tri  saobraćajne nezgode.   

Značajniji bezbjednosni događaji:

Nadležnim policijskim stanicama Policijske uprave Doboj, 25.02.2021. godine, prijavljeno je da je na području opštine Derventa i na području grada Doboja izvršena bespravna sječa šume. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnih djela „Krađa“.

Aktivnosti i rezultati

Policijski službenici Policijske stanice Modriča/Stanično odjeljenje policije Vukosavlje, 25.02.2021. godine, na osnovu raspisane potrage za licem od strane Policijske stanice Pelagićevo zbog izvršenog krivičnog djela „Razbojništvo“, lišili su slobode lice inicijala I.B. iz Gradačca, FBiH.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, 25.02.2021. godine, lišili su slobode lice inicijala J.B. iz Tuzle, FBiH, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,68 g/kg.

Ostali događaji:

Policijskoj stanici Teslić, 25.02.2021. godine, prijavljeno je da u mjestu Rastuša, područje opštine Teslić, gori nisko rastinje. U požaru koji su lokalizovali pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Teslić povrijeđenih lica nije bilo dok je usljed istog izgorjelo od 30 do 40 dunuma niskog rastinja kao i 3 do 4 dunuma borove šume. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Policijskoj stanici Teslić, 25.02.2021. godine, prijavljeno je da je u mjestu Radešići, područje opštine Teslić, došlo do  požara na većem području obraslom borovom šumom. Požar su lokalizovali pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Teslić. U navednom požaru je izgorjelo oko 3 do 4 dunuma niskog rastinja i za sada neutvrđena površina borove šume. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close