Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 08.08.2019. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva krivična djela, tri narušavanja javnog reda i mira i  tri saobraćajne nezgode.

            Značajniji bezbjednosni događaji:

            Policijski službenici Policijske stanice Brod, 08.08.2019. godine, od strane policijskog služenika obaviješteni su da je lice N.K. iz Broda istog dana u prostorijama Policijske stanice istom uputilo određene prijetnje. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac OJT Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela „Ugrožavanje sigurnosti“.

            Aktivnosti i rezultati:

            Policijska stanica Doboj 1, 08.08.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu:

             protiv lica B.Ž. iz Doboja,  zbog osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo „Tjelesna povreda“ i

            protiv lica Z.O. iz Doboja,  zbog osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo „Izbjegavanje davanja izdržavanja“.

              Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 08.08.2019. godine, prilikom obavljanja redovne patrolne djelatnosti uočili su i identifikovali lice M.P. i jod dva maloljetna lica, svi iz Doboja,  prilikom izvršenja krivičnog djela „Krađa“. Neposredno prije dolaska policijskih službenika na lice mjesta, navedena lica su iz zgrade kolektivnog centra u Doboju pokušala otuđiti radijatore i razni alat, a koje su najvjerovatnije namjeravala prodati na otpad. O navedenom je obaviješten tužilac za maloljetna lica Okružnog javnog tužilaštva Doboj kao i Centar za socijalni rad Doboj. Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj će biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Krađa“.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: PU Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close