Iz Auto-moto saveza Republike Srpske upozoravaju na jake udare vjetra na području Kneževa, dok se na ostalim putevima u Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ jutros saobraća po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Magla smanjuje vidljivost u višim predjelima i preko prevoja.

Zbog radova, privremeno postavljena signalizacija reguliše saobraćaj na magistralnom putu na dionicama Johovac-Rudanka i Rudanka-Doboj, kao i na dijelu regionalnog puta Razboj-Rudanka.

Izmijenjen je režim saobraćaja zbog radova na magistralnom putu Prijedor tri-Koprivna, a zbog sanacije klizišta na dionici magistralnog puta Dobro Polje-Miljevina.

Zbog rekonstrukcije dionice magistralnog puta Aleksandrovac-Aleksandrovac auto-put izmijenjen je režim saobraćaja, a na magistralnom putu Karanovac-Crna Rijeka /lokacija Male hidroelektrane Bočac/ zbog uređenja korita rijeke Vrbas.

Na magistralnom putu na dionici Vlasenica-Han Pijesak jedan na snazi je izmjena saobraćaja zbog radova, kao i na magistralnom putu Han Pijesak jedan-Han Pijesak dva i dionica Han Pijesak dva-Sokolac gdje je u toku rehabilitacija puta.

Zbog rehabilitacije magistralnog puta Gradiška-Nova Topola-Klašnice i izgradnje tri kružna toka na dionici Klašnice jedan-Nova Topola izmijenjen je režim saobraćaja, a zbog izgradnje kružne raskrsnice na spoju magistralnih puteva Gradiška-Nova Topola i Čatrnja-Gradiška.

Za vrijeme rekonstrukcije magistralnog puta na dionici Brod na Drini/Foča/-Hum /Šćepan Polje/ izmijenjen je režim saobraćaja.

Na magistralnom putu Gradiška-Kozarska Dubica, na ulazu u Orahovu, saobraća se usporeno zbog aktiviranog klizišta.

Zbog izgradnje dionice auto-puta od petlje Johovac do Vukosavlja izmijenjen je režim saobraćaja na petlji Johovac, kao i na petlji Rudanka zbog izgradnje dionice auto-puta od mosta Rudanka do tunela Putnikovo brdo dva.

Zbog brojnih odrona i opasnosti od klizišta, na magistralnom putu Brod na Drini-granični prelaz Hum/Šćepan Polje putnička vozila saobraćaju otežano, dok je za teretna vozila saobraćaj obustavljen.

Zabranjen je saobraćaj za teretna vozila ukupne mase veće od 30 tona na nadvožnjaku broj 238 na magistralnom putu Klašnice dva-Šargovac u mjestu Trn, radi nesmetanog odvijanja saobraćaja i bezbjednosti učesnika u saobraćaju.

Na dionici magistralnog puta Brod na Drini-granica BiH/Crna Gora /Šćepan Polje, zabranjen je saobraćaj za sva vozila čija ukupna masa premašuje 16 tona.

U FBiH na magistralnom putu Semizovac-Olovo-Kladanj na nekoliko lokacija u toku su sanacioni radovi, pa se na tim dionicama saobraćaj odvija usporeno, naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Sporije se, zbog radova, saobraća i na magistralnim putevima Ključ-Sanski Most /na ulazu u Sanski Most kod Vodenog parka/ i Konjic-Jablanica u mjestu Lendava.

Na graničnim prelazima u BiH jutros nema dužih zadržavanja.

Foto: rtrs.tv

Izvor: SRNA

Prethodni članakNesanica genetski nasljedna
Naredni članakVRIJEME: Pretežno sunčano, do 21 stepen Celzijusov