Policijska uprava Doboj saopštila je da radi na rasvjetljavanju prijetnji upućenih putem društvenih mreža licu S.V. iz Doboja.

Iz policije su saopštili da im se juče obratilo lice S.V. i prijavilo da je putem društvenih mreža dobilo razne prijeteće poruke i komentare kojim se poziva na njeno ubistvo, kao i da je od trećih lica ovo lice neovlašteno snimano i javno objavljivano.

Policijski službenici Policijske uprave Doboj preduzimaju sve potrebne mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju rasvjetljavanja krivičnih djela ugrožavanje sigurnosti, neovlašteno objavljivanje tuđeg spisa, portreta i snimka i javno izlaganje poruzi zbog pripadnosti određenoj rasi, vjeri ili nacionalnosti, navodi se u saopštenju.

Prijetnje po život šefu Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanji Vulić upućene su sa više naloga na društvenim mrežama nakon suđenja predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku u Sudu BiH, a među onima koji prijete je i bivši pripadnik odreda “El mudžahedin” Sanin Musa.

Foto: rtrs.tv

Izvor: RTRS

Prethodni članakDOBOJ: Uhapšena dva lica zbog krađe u sportskoj kladionici
Naredni članakVulić: Imamo određene informacije iz američke Ambasade da se sprema atentat na Dodika