Juče je zavrsen i treći takmičarski dan na turniru 1. Doboj Kup.

Organizator istriče da je sve proteklo po planu kao i do sada. Učestvovalo je 20 ekipa podijeljenih u 4 grupe, u prvom dijelu dana na terenu su bile ekipe iz grupa A i B zatim u drugom dijelu dana su igrale ekipe iz grupa C i D tako da nije postojalo čekanje i pevelike pauza izmedju utakmica.
Igra se 4+1  i učestvuje dosta kvalitetnih ekipa, dosta favorita za osvajanje, ali su samo četiri ekipe došle do završnice.
1.mjesto FK Borac Jelah
2.mjesto NK Fortuna Zenica
3.mjesto SF Tremed Tesanj

4.mjesto SF Montevideo Mrkonjic Grad

Najbolji igrac: Aiman Subasic (Borac)

Najbolji golman: Azur Sojko (Fortuna)

Organizator se zahvalio svim učesnicima na fer i korektnoj igri i ponašanju, jer je turnir protekao bez ijednog incidenta, bez ijedne povrede. Istakli su da veliko interesovanje vlada za ovaj turnir što ih kao organizatore raduje, još nisu ni na pola puta a već je u tri generacije učestvovalo 57 ekipa. Već sledeću nedjelju na teren izlaze ekipe 2008 godište, gdje će se naći ponovo maksimalnih 20 učesnika.

Ubrzo ćemo odrediti datume i za ostale generacije. U ovim starijim generacijama će se naći ekipe iz Srbije, Hrvatske i Slovenije. Za pohvalu je da je u ovoj godini na ovim turnirima učestvovalo već oko 200 ekipa.

RTV DOBOJ
Prethodni članakU BiH i danas toplo, temperatura do 22 stepena
Naredni članak7 dana Doboja – 11. 11. 2018.