U posljednje vrijeme, dosta se priča o novom modelu Nintendo Switch konzole. Sada se čini da nećemo morati dugo da čekamo na njega.

Kako je prenio Digital Trends, za sve je “kriva” kompanija Ai Shark, koja je u saopštenju za medije najavila da se obnavlja brend GameShark, i da će “izaći u septembru 2024. godine. kako bi se podudarao sa izlaskom Nintendo Switch 2 konzole”.

GameShark je, inače, bio brend koji je pravio različite uređaje za “čitovanje”, ali se sada čini da će u novoj verziji biti u pitanju program koji uz pomoć vještačke inteligencije na neki način pomagati igračima.

Nova retro ručna konzola omogućava pokretanje originalnih SEGA Genesis kertridža

“Uz pomoć snage AI, cilj nam je da premašimo uspeh koji je imao originalni GameShark. Naš prvi partner je Altec Lansing, i nadamo se da ćemo zajedno zauzeti dobar deo tržišta slušalice za video-igre”, stoji, između ostalog, u saopštenju.

Nintendo još nije dao nikakve zvanične informacije o ovome, a Digital Trends je prenio da su im iz kompanije Altec Lansing rekli da je “čista pretpostavka” da će Nintendo Switch 2 (nezvanični naziv) izaći u septembru ove godine.

Bez obzira na to, sigurno nisu nasumice ovo pretpostavili, pa vjerovatno postoje makar neka interne “govorkanja”. U svakom slučaju, moraćemo da sačekamo i da se oglasi Nintendo.

Foto: Shutterstock

Izvor: Nezavisne

Prethodni članakMaserati se oprašta od svoje moćne mašine
Naredni članakDa li automobil treba češće prati u zimskim mjesecima?