Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske pozvalo je distributere nafte i naftnih derivata u Srpskoj da učestvuju u prodaji regresiranog dizel goriva registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima za potrebe proljećnih i jesenjih radova u ovoj godini.

Poziv, koji je otvoren do 3. marta, upućen je uzimajući u obzir činjenicu da je, zbog skorog početka proljetnih radova u poljoprivredi, neophodno započeti realizaciju podsticajne mjere regresiranja dizel goriva u najkraćem roku na prostoru cijele Republike Srpske, saopšteno je iz resornog ministarstva.

Nakon izjašnjenja po pozivu, Ministarstvo će potpisati sporazum sa distributerima koji iskažu interesovanje za učešće u prodaji regresiranog dizela, a nakon toga sačiniti spisak ovlaštenih distributera koji će objaviti na zvaničnoj internet stranici Ministarstva.

Distributerima je dostavljen i tekst nacrta sporazuma o poslovno-tehničkoj saradnji, a poziv i tekst sporazuma distributeri i svi zainteresovani mogu preuzeti na internet sajtu Ministarstva.

Potpisivanje sporazuma sa distributerima vršiće se u skladu sa epidemiološkim mjerama, o čemu će distributeri biti blagovremeno obaviješteni.

Foto: rtrs.tv

Izvor: RTRS


Prethodni članakSrpska nikada nije bila okupator – tuđe nećemo, svoje ne damo (FOTO)
Naredni članakLikovna radionica “Za hrabra mala srca” u Muzeju Srpske