BANJALUKA – U policijskoj akciji “Kafe”, koju je juče izvela Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS u saradnji sa kolegama iz Policijske uprave Doboj, uhapšeno je šest osumnjičenih za prodaju droge, a nađeno je oko 1,4 kilograma narkotika, potvrđeno je “Nezavisnim”.

“Nezavisne” nezvanično sazanaju da su u toj akciji uhapšeni Josip Ćosić (54), Boris Čupić (26), Mario Janković (38), Dario Pavlović (39), svi iz Teslića, zatim Teslićanin Denis Nedinić (47), nastanjen u Banjaluci, te Dario Todorović (30) iz Doboja, nastanjen u Tesliću.

Istog dana pretreseno je više lokacija  na području Teslića i Banjaluke, a kako je saopšteno iz MUP-a RS, koji je naveo inicijale uhapšenih,  oni se sumnjiče da su djelovali kao organizovana kriminalna grupa.

“U toku akcije oduzeta je marihuana bruto mase 1.150 grama, spida 237 grama, ekstazi i LSD – 30 komada, kokaina 7,14 grama. Zaplijenjene su i digitalne vage, drobilice za pakovanje droge, te  više komada municije raznog kalibra”, naveli su iz MUP-a RS.

Nakon kriminalističke obrade, osumnjičeni će danas biti predati Okružnom javnom tužilaštvu Doboj.

(Nezavisne)

Prethodni članakOd sutra prestanak padavina, do 20. februara stabilnije
Naredni članakSančes osuđen na 16 mjeseci zatvora u Španiji