U kratkom video snimku koji je objavila, kompanija Audi nije nas zainteresovala samo dizajnom nove generacije modela A6, već nas je navela da s nestrpljenjem očekujemo njegovu premijeru.

Da li najava u video snimku znači da ćemo na premijeru morati dačekamo nekoliko dana ili nedjelja? Sve što znamo zapravo stoji u opisu videa, a to je: “Audi će uskoro predstaviti novi A6. Kako su dizajneri i inženjeri restilizovali ovaj uspješni model vidjećete u danima koji slijede”.

Naime, postoje velike šanse da ćemo novu generaciju ovog modela imati prilike da premijerno vidimo na Sajmu automobila u Ženevi, ali to ne znači da njegova zvanična internet prezentacija neće biti održana još ranije.

Po svim izvještajima, novi Audi A6 će posjedovati autonomiju trećeg nivoa kao i model A8, kao i digitalnu instrument tablu i dva ekrana kao u modelu A7 Sportback.

Novi model posjedovaće i napredne sisteme za asistenciju vozaču, kao i široku paletu šestocilindarskih agregata u koje spada i trolitarska V6 TFSI jedinica kakva se nalazi u modelu A7.

Jednom kada bude predstavljen, novi Audi A6 će morati da se bori sa konkurencijom u vidu modela Mercedes E-klase, BMW Serije 5, Jaguar XF i ostalim automobilima iz premijum segmenta limuzina srednjih dimenzija.

(Vrelegume.rs)

Prethodni članakPredstavljeni Galaxy S9 i S9+: Maštovita reinterpretacija komunikacije
Naredni članakЈunker i Han danas u Beogradu