Svaki horoskopski znak izražava svoju ljutnju na različite načine.

Neki su ljući od drugih, pa nije dobro ulaziti u konflikt sa njima. Ukoliko ne želite da upadnete u probleme izbjegavajte svađu sa ovih pet horskopskih znakova.

Jarac

Jarčevi su obično vrlo pribrani i odgovorni. Oni obično nemaju emotivne ispade, ali ponekad njihov bijes izvlači najbolje iz njih.

Ljutnja ih lako može preplaviti, a ne boje se da svoje nezadovoljstvo usmjere ka najbližem cilju. Oni su vrlo snishodljivi kada su ljuti i uvijek će kriviti druge.

Bik

Bikovi su tvrdoglavi i beskompromisni. Kada su ljuti, malo je toga što se može reći da bi se smirili. Oni se obično ne ljute bez razloga. Ipak, koliko god da su ljuti, njima je samo potrebno vrijeme da se ohlade.

Kada su frustrirani mogu postati vrlo glasni. Oni imaju malo strpljenja za bilo koga ko ih iritira kada su ljuti.

Lav

Lavovi su dramatični i dominantni. Kada su ljuti, čvrsto vjeruju da su u pravu i neće odustati od svađe. 

Lavovi su prave užarene glave. Oni se ne boje da u svoju svađu uključe i uvrede. 

Ponekad mogu preuveličavati svoju ljutnju.

Čak i kada nisu u pravu i kada se ljute bez pravog razloga, oni to nikada neće priznati i nikada neće doći da se izvini prvi.

Škorpija

Škorpije su sigurne u sebe i vole da uvijek budu u pravu. Kada se nekome zamjere, ne mogu pustiti stvari tek tako, moraju sve istjerati na čistac. Škorpije mogu biti pasivno agresivne i sklone zajedljivim primjedbama kada su ljuti, piše Atma.hr

Iako su Škorpije obično mirne i staložene, one takođe mogu biti zle i neprijatne kada ih neko iritira.

Strijelac

Strijelčevi obično nisu pakosni, ali kad su ljuti mogu biti vrlo nezgodni. Kao vatreni znak, Strijelac se doslovno “puši” kada je ljut.

On će se u ljutnji verbalno istresati na druge, a mogu biti i veoma zli sa riječima. Srećom, nakon što ih ljutnja prođe, Strijelčevi će se vjerovatno izviniti za svoje ispade.

Foto: Pixabay/Ilustracija

Izvor: Nezavisne

Prethodni članakDogodilo se na današnji datum, 24. jul
Naredni članakMisteriozna napuštena vila nasukala se na plažu (Video)