Protiv vlasnika portala „Dnevna doza Doboja“, koji objavljuje najprimitivnije klevete, a koje redovno prenosi RTRS, će biti pokrenuta tužba za klevetu koja više neće biti protiv n.n lica, jer se zna ime vlasnika koji se zove Siniša Mihailović, kazala je potpredsjednica SDS Aleksandra Pandurević.

Ona je podsjetila da su se na portalu „Dnevna doza Doboja“ iznosile najogavnije laži koje su zadirale i porodične stari, napadalo na privrednike i sve one koji nisu pristalice ministra zdravlja Republike Srpske Dragana Bogdanića.

„Podaci kažu da je vlasnik ovog portala `dobojlija` Siniša Mihajilović, koji je domen zakupio svojom kreditnom karticom“, navodi Pandurevićeva.

Pojašnjava da se do tih podataka došlo tako što je gradonačelnik Doboja uputio par mejlova provajderu od kojeg je zatražio ko stoji iza ovog portala, ukazavši na sporne sadržaje na portalu.

„Provajder je naložio portalu da u roku od 48 časova ukloni sporne tekstove, a kako nisu uklonili skinuli su oznaku privatnosti i nama dostavili podatke navodeći da možemo da ih tužimo“, istakla je Pandurević.

Ona je putem današnje konferenciji za novinare obavijestila ministra unutrašnjih poslova RS Dragana Lukača o pokretanju tužbe protiv vlasnika portala.

Pandurević je rekla da se Lukač ne zalaže za rješavanje slučajeva ubistava i teškog kriminala u Srpskoj i da je umjesto toga njegov prioritet montiranje procesa protiv protivnika režima.

Istakla je da su nedavna dešavanja u Tesliću izvedena u sprezi RTRS-a i Lukača, zbog čega SDS poziva predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika da ovakvu sramotu više ne dozvoljava.

 

Prethodni članakDoboj: Prevrnut “Renault” u kanalu pored puta (FOTO)
Naredni članakPODRUČNA LIGA DOBOJ: Vukovi deklasirali Hajduka !