“Gradska Toplana” Doboj obavijestila je građane da je Skupština grada obezbijedila novac za troškove grijanja koje je domaćinstvima pušteno prije zvaničnog početka grijne sezone, tako da oni neće morati da plate tu uslugu.

To praktično znači da će svi građani koji su već platili grijanje koje im je isporučeno od 6. do 14. oktobra, za taj iznos biti u pretplati.

– ”Gradska toplana” Doboj će izvršiti rasknjižavanje zaduženih iznosa realizacijom uplate navedenih sredstava. Građani koji su izvršili uplatu za isporučenu toplotnu energiju za period od 6. do 14. oktobra 2018. godine biće u pretplati za navedeni iznos – saopšteno je iz dobojske Toplane.

Dodaje se i to da u periodu dok Grad odobreni novac ne uplati na žiro-račun preduzeća, za predmetno zaduženje neće se obračunavati kamate.

Odluka o angažovanju novčanih sredstava na ime troškova isporučene toplotne energije za kategoriju domaćinstva za period od 6.10.2018. – 14.10.2018. godine (devet dana) grejne sezone 2018 – 2019. godine donesena je na sjednici Skupštine Grada Doboja održanoj 17. decembra.

Prethodni članakOgnjen Kuzmić za RTV Doboj: Divno je biti ponovo na terenu !
Naredni članakZvaničnici Srpske sa Ivancovim