Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, najavila je dostupnost novog Nokia 6310 telefona.

Uređaj dolazi u originalnom obliku Nokia 6310 telefona, sa prepoznatljivom baterijom koja može da traje nedjeljama između dva punjenja, izdržljivim kućištem i klasičnom igricom Snake iz 90-ih.

Nokia 6310 dolazi sa suptilnim promjenama poput modernih funkcija, uključujući veće dugmiće, uvećani meni, i bežični FM radio. Novi telefon je redizajniran, sa većim dugmićima i ekranom. Ima snažno kućište od polikarbonata, kako navode iz kompanije, dovoljno jako da izdrži izazove svakodnevnog korišćenja.

Adam Ferguson, direktor marketinga proizvoda u kompaniji HMD Global, rekao je: “Više ih ne prave kao prije je fraza koje smo se odrekli. I dalje pružamo taj prepoznatljiv kvalitet izrade kada je reč o svim našim uređajima. Nedavno smo predstavili novi Nokia XR20, pametni telefon koji može da izdrži sve što život stavi pred njega, koji za mene predstavlja Nokia 3310 telefon u pametnom telefonu za moderno doba, a sada se vratio i Nokia 6310 telefon, i to bolji nego ikada prije”, rekao je Ferguson, prenosi b92.

Foto: nezavisne.com

Izvor: Nezavisne

Prethodni članakDOBOJ: Sankcionisanje pijanih vozača
Naredni članakNaredni Citroen C5 Aircross prelazi u EV segment