Mladi socijaldemokrati daju punu podršku predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i direktoru Službenog glasnika Republike Srpske Milošu Lukiću u borbi za odbranu Srpske, izjavio je generalni sekretar Mladih socijaldemokrata Saša Maksimović.

Svjesni smo da ovo nije borba pojedinaca protiv kolonijalne uprave već borba za odbranu svih institucija i nadležnosti Republike Srpske koje su odbranjene borbom naših očeva. Ovo je trenutak u kojem se lomi kičma našem narodu i u kojem nam svima žele staviti do znanja da postoje stranci koji su iznad prava i pravde.

Potvrđivanjem optužnice protiv predsjesnika Republike Srpske i direktora Službenog glasnika Republike Srpske političko Sarajevo ponovo šalje poruku Srbima da nisu dobrodošli u BiH, ne shvatajući da svakom novom odlukom skraćuju život BiH i podstiču Republiku Srpsku u borbi za samostalnost.

Ne smijemo zaboraviti da su krivci za ovakvo stanje u BiH međunarodna zajednica na čelu sa lažnim visokim predstavnikom Kristijanom Šmitom, koji nema legitimit, budući da Savjet bezbjednosti UN nije usvojio rezoluciju kojom se on imenuje na ovu funkciju.

Šmit mora da zna da mladi u Republici Srpskoj neće dozvoliti čovjeku koji na silu nameće zakone i otima imovinu Republike Srpske da prijeti našem narodu i našim političkim liderima, koji su za razliku od njega legitimno izabrani na demokrartskim izborima u Republici Srpkoj.

Foto: Ustupljena fotografija

Izvor: SNSD

Prethodni članakDOBOJ: Počela grupna faza Rekreativne lige u odbojci (FOTO)
Naredni članakDodik o stenogramu: Njemačka misli da će kreditima kupiti slobodu i ukinuti Srpsku (VIDEO)