Vlada Republike Srpske trebalo bi danas u Banjaluci da razmatra informaciju o stanju u oblasti industrije u prošloj godini, kao i program rada sa finansijskim planom Razvojne agencije Republike Srpske za ovu godinu.

Dnevnim redom predviđeno je i razmatranje programa rada i finansijskog plana Agencije za mirno rješavanje radnih sporova i Zavoda za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju “Dr Miroslav Zotović”, oba za ovu godinu, najavljeno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću.

Pred ministrima će se naći i Prijedlog odluke o utvrđivanju Srednjovjekovne nekropole stećaka “Radovac”, selo Potkom, opština Berkovići, nepokretnim kulturnim dobrom od velikog značaja, kao i Prijedlog odluke o davanju saglasnosti za raspisivanje javnog poziva za nabavku usluga u oblasti SAR /Satelitska radarska snimanja/ i otkrivanje pojave vode u zonama objekata odbrane od poplava i sistema vodosnabdijevanja i kanalisanja otpadnih voda u Republici Srpskoj.

Vlada Srpske trebalo bi da razmatra i Prijedlog rješenja o davanju saglasnosti na Sporazum o saradnji na realizaciji zajedničkih projekata u oblasti kulture između Pokrajinske Vlade Vojvodine i Vlade Republike Srpske.

Foto: rtrs.tv

Izvor: RTRS

Prethodni članakSimić: Biće potrebne godine da se obnovi sve što je srušeno u zemljotresu (VIDEO)
Naredni članakPoreska uprava Srpske prošle godine dostavila 37 izvještaja; Budžet oštećen za 4,5 miliona KM