Helikopterski servis Vlade Republike Srpske potvrdio je danas da je Svetlana Ceca Ražnatović bila u helikopteru Vlade Republike Srpske i da je taj let, kako tvrde, realizovan u okviru trenažnog leta posade Helikopterskog servisa na području Banjaluke.

“Snimak koji je izazvao ove tvrdnje, a koji je Ražnatovićeva emitovala na društevim mrežama, napravljen je iznad Banjaluke. Let je realizovan u okviru trenažnog leta posade Helikopterskog servisa na području Banjaluke i jedini je koji je posada imala taj (31. decembar) i naredni dan, 1. januara 2018. godine”, saopšteno je iz Helikopterskog servisa Srpske.

U vrlo nevještom saopštenju se navodi da je Cecin let realizovan u “znak zahvalnosti” Ražnatovićevoj za humani gest koji je najavila, a riječ je, kako saopštavaju iz Helikopterskog servisa Republike Srpske, o njenoj odluci da će “dio prihoda od novogodišnjeg koncerta u Banjaluci”,navodno “uplati u humanitrane svrhe”.

U saopštenju navode da helikopteri Helikopterskog servisa Republike Srpske nisu imali nijedan registrovan prekogranični let 31. decembra 2017. godine, te s toga nisu tačne tvrdnje koje su se pojavile u javnosti da je helikopterom ovog servisa iz Srbije u Srpsku doputovala pjevačica Svetlana Ražnatović.

“Mi stižemo u Banjaluku… A moja veeeeelikaaaaa beba spava” napisala je Ceca na jednoj od svojih objavljenih fotografija iz helikoptera koje dokazuju da je ona ipak stigla helikopterom vlade RS.

(BN TV/Srna)

Prethodni članakVremenska prognoza do kraja sedmice: Bez velikih promjena
Naredni članakGužve u apotekama, građani prave zalihe lijekova