Prodaja vozila Lada u Rusiji bilježi značajan rast, postavljajući nove rekorde u njihovoj industriji.

Prema najnovijim informacijama iz kompanije Avtovaz, prodaja putničkih i lakih komercijalnih vozila Lada u martu 2024. godine dostigla je 42.840 jedinica, što je najveći broj prodanih vozila u posljednjih 11 godina.

Ovaj impresivan rezultat predstavlja rast od 53,6% u odnosu na februar 2024. godine i čak 83,6% više u poređenju sa martom 2023. godine. Pored toga, Avtovaz izvještava da je u prvom kvartalu 2024. godine proizvedeno skoro 116.000 vozila Lada, što je povećanje od preko 70% u odnosu na isti period prošle godine.

Ovakvi rezultati ukazuju na snažan rast i popularnost brenda Lada na ruskom tržištu, kao i na uspješnu realizaciju planova kompanije u pogledu povećanja proizvodnje i prodaje.

Poboljšanja u proizvodnim procesima, kao i uvođenje novih modela vozila koji odgovaraju potrebama i željama potrošača, ključni su faktori ovog uspeha. Takođe, ovi podaci naglašavaju oporavak i rast ruske automobilske industrije uopšte, prenosi Politika.rs.

Prednosti koje Lada nudi svojim kupcima, kao što su pristupačnost, pouzdanost i široka mreža servisa, doprinose jačanju pozicije ovog brenda na tržištu. Očekuje se da će Lada nastaviti da gradi na ovom uspjehu i dalje razvijati svoje poslovne strategije, prenosi Telegraf.

Foto: Lada.ru

Izvor: Nezavisne

Prethodni članakPlave oznake su ponovo besplatne na Twitteru
Naredni članakKako da se novopečene majke snađu u moru savjeta o bebama