Branislav Borenović je po tradiciji uspješan jedino u plasiranju izmišljotina, a njegova politika kao predsjednika PDP-a od početka je manipulativna, destruktivna i izdajnička, izjavio je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Na pitanje da prokomentariše Borenovićevu izjavu da od funkcionera SNSD-a, a ponajviše njihovog lidera Milorada Dodika, slušaju stalne kritike, pa i psovke na račun NATO-a, a zapravo, kako kaže, sve rade suprotno, Kovačević je odgovorio da to jeftino političarenje i tužakanje je nešto što ne treba ni komentarisati.

– Od njih nikada nismo čuli nijednu incijativu o tome kako narod u Srpskoj treba da živi bolje, i nećemo ni čuti. Oni između sebe ne mogu da se usaglase ni oko jednog pitanja, a jedina stvar oko koje se ujedine je kako da pokušaju naštetiti Miloradu Dodiku i SNSD-u. Stalno se nešto zaskakuju, ali ne mogu jadni da doskoče – naglasio je Kovačević za Srnu.

Međutim, dodao je on, ono što pokušavate napraviti drugom, vrati se vama.

– I zato SNSD nastavlja da radi i jača Srpsku, a opozicija samo neka nastavi putem koji je izabrala i na kraju će se sama u potpunosti rasturiti – poručio je Kovačević, koji je i delegat SNSD-a u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH.

Foto: rtrs.tv

Izvor: SRNA

Prethodni članakU Beogradu obilježena druga godišnjica od smrti Uroša Gostića (FOTO)
Naredni članakKlub Bošnjaka traži hitnu sjednicu Doma naroda