Trinaestoro karatista i dva trenera Karate kluba ”Vila” Doboj otputovali su juče na veliko i veoma poznato karate takmičenje u Suboticu- Devetnaesti ”Internacionalni super Enpi karate kup”, a u organizaciji Šotokan karate saveza Srbije.  Ovo takmičenje, po broju takmičara i broju država iz kojih dolaze klubovi, slovi za najveće karate takmičenje u ovom dijelu  Evrope. Naime na takmičenju učešće su uzeli klubovi iz Njemačke, Austrije, Hrvatske, Mađarske, Rumunije, Slovačke, Slovenije, Poljske, Makedonije, BiH (Republike Srpske i Federacije BiH), Ukrajine i Srbije.

   Iz Karate kluba na takmičenje su putovali: Matea Starčević, Sanela Kocić, Dijana Starčević, Luka Dujković, Ognjen Bjelanović,Davor Pantić, Tomislav Starčević, Nikola Mišić, Stefan Bjelanović, Aleksa Starčević, Benjamin Salihović, Nemanja Bjelanović i Nikola Starčević, te dvojica trenera Mile Sušić i glavni trener Svetislav Kuzmić.

   Svaka medalja osvojena u ovako brojnoj i kvalitetnoj konkurenciji veliki je uspjeh a takmičari KK ”Vila” su osvojili ukuono  šest bronzanih odličja..

   Osvajači medalja u tehničkoj disciplini kate su: Sanela Kocić, Tomislav Starčević, Ognjen Bjelanović i Davor Pantić a medalje u borbama su osvojili Luka Dujković i Nikola Mišić.

   Treneri Kuzmić i Sušić su zadovoljni rezultatima ostvarenim na ovom velikom i značajnom takmičenju i navode da su Luka Dujković i Davor Pantić do zadnjih sekundi polufinalnih mečeva bili na pragu finala, te se ova dva takmičara mogu smatrati i najuspješnijim pojedinaca iz ekipe KK ”Vila” Doboj.

RTV Doboj

Prethodni članakMaturanti na prekretnici – ostati ili otići
Naredni članakDOBOJ: Pretučenom muškarcu oteto vozilo