Stanje bezbjednosti na području Republike Srpske je stabilno, a Ministarstvo unutrašnjih poslova Srpske je podiglo stepen bezbjednosti na obezbjeđenju i održavanju javnih skupova i drugih događaja u Srpskoj, u svjetlu terorističkog napada u Moskvi, izjavio je Srni ministar unutrašnjih poslova Siniša Karan.

Karan je naveo da policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova u kontinuitetu rade na prevenciji u smislu prikupljanja i razmjene operativnih informacija sa policijskim agencijama u BiH, regionu i šire kako bi se spriječili ovakvi nemili događaji.

“Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske preduzeće sve potrebne mjere i radnje kako ne bi došlo do ugrožavanja bezbjednosti”, poručio je ministar Karan.

Više od 140 ljudi poginulo je sinoć u terorističkom napadu u koncertnoj sali “Krokus siti hol” u gradu Krasnogorsku nedaleko od Moskve, nakon čega je izbio veliki požar. Jedanaest osoba je privedeno, uključujući četvoro direktno odgovornih. 

Foto: srna.rs

Izvor: SRNA

Prethodni članakGorica Dodik: Radujte se svakom zlu čiji je rasadnik Amerika, a mi ćemo pomagati onima kojima je to potrebno
Naredni članakVRIJEME: Sutra oblačno i hladnije sa padavinama