Diandre Ejton, nekadašnji student Univerziteta Arizona, oduševio je Finiks na treningu i sve je veća verovatnoća da će biti prvi pik na predstojećem Draftu.

Pored toga, Ejton je bio prilično siguran na konferenciji za medije gde je rekao ‘da zna da će biti prvi pik’ i ‘da neće trenirati više ni sa jednim timom’.

Ni generalni menadžer Finiksa nije krio oduševljenje sa Ejtonom rekavši ‘da je mladi centar pokazao sve ono što su i očekivali od njega’.

Ovo znači da najverovatnije nećemo gledati ponovo Igora Kokoškova i Luku Dončića, koji važi za jednog od najtalentovanijih igrača na ovom Draftu.

Phoen1x Šuns

@Suns

On working out for other teams: “No one else… I know I’m going number one.”

-Deandre Ayton

Ukoliko Finiks izabere Ejtona to može da bude samo “win-win” varijanta, pošto je lokalni momak, a još poseduje i nestvaran potencijal.

Buker i ja smo vam kao druga verzija Kobija i Šeka. Možemo da uradimo nešto posebno u Finiksu“, rekao je Ejton koji je i dodao da igru modeluje prema Kevinu Garnetu.

Finiks u prethodnih nekoliko sezona ne može da dođe do plej-ofa, ali dovođenjem Kokoškova, dratovanjem Ejtona i još plus uz Bukera mogli bi uskoro da budu konkurentni na Zapadu.

Prethodni članakNjemačka naredila povlačenje 60.000 Audija
Naredni članakDa li će nova Giulietta ličiti na Giuliu i Stelvio?