Lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je danas da ne nema procesa koji bi mogli da ugroze institucionalnu stabilnost Republike Srpske.

Dodik je rekao da je na sjednici Predsjedništva SNSD-a razgovarano o aktuelnoj ekonomskoj i političkoj situaciji u Srpskoj i BiH.

– Glavne teme odnosile su se na održavanje institucionalna stabilnosti u Republici Srpskoj i to činimo tako što imamo stabilnu koaliciju. Nema procesa koji mogu ugroziti institucionalnu stabilnost Srpske – rekao je Dodik i dodao da je i ekonomska situacija stabilna i da Srpska izmiruje sve obaveze.

Podsjetio je da je januarska penzija uvećana za deset odsto.

Dodik je istakao da je bitno što članovi Predsjedništva pokazuju zajedništvo i odlučnost da rješavaju aktuelne probleme.

On je naveo da je cilj da sve opštinske i gradske organizacije SNSD-a imaju na svakom biračkom mjestu mjesnu organizaciju.

Sjednici su prisustvovali su i potpredsjednici SNSD-a Željka Cvijanović, Radovan Višković, Sanja Vulić, Miroslav Bojić i Luka Petrović, zatim generalni sekretar Srđan Amidžić, kao i ostali članovi Predsjedništva.

Foto: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja

Izvor: RTRS

Prethodni članakNešić: BiH preskočila još jednu prepreku na evropskom putu
Naredni članakKonkretan datum pregovora sa EU ili redefinisanje politike (VIDEO)