Narodna skupština predstavlja mjesto gdje narodni poslanici i u žestokim verbalnim duelima zastupaju svoje političke stavove, ali se ne smije dozvoliti da postane mjesto gdje se može fizički obračunavati, istakao je predsjednik Srpske Milorad Dodik.

Dodik je u svojoj objavi na Iks platformi naglasio predsjednik NSRS Nenad Stevandić radi odgovoran posao i da ima njegovu podršku da osigura nesmetan rad Narodne skupštine.

– Nenad Stevandić je apsolutno u pravu kada tvrdi da neće biti dozvoljeno grupi poslanika, patoloških tipova sa šifrom, da se agresivno ponašaju u Narodnoj skupštini. Pokušaj da se spriječi predsjednik Skupštine da prođe kroz salu je nedopustivo nasilno ponašanje nekoliko poslanika opozicije koje se ne može tolerisati.

Narodna skupština predstavlja mjesto gdje narodni poslanici i u žestokim verbalnim duelima zastupaju svoje političke stavove, ali se ne smije dozvoliti da postane mjesto gdje se može fizički obračunavati. Predsjednik Stevandić radi odgovoran posao i ima moju podršku da osigura nesmetan rad Narodne skupštine – napisao je Dodik na Iksu.

Foto: srna.rs

Izvor: RTRS

Prethodni članakVelika turneja “Beogradskog sindikata” – 23. marta u Banjaluci
Naredni članakOštre reakcije iz Srpske: Srbi neće dopustiti da Šmit provodi diktaturu