ЈАХОРИНА, 10. СЕПТЕМБРА /СРНА/ - Изборна конференција Младих социјалдемократа /МСД/ на Јахорини, у присуству руководства СНСД-а и лидера партије Милорада Додика.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik čestitao je novoizabranom predsjedniku Mladih socijademokrata /MSD/ Ivoni Pejašinović i članovima Glavnog odbora MSD-a, kao i svim učesnicima Izborne konferencije na dobroj organizaciji ovog skupa, uz poruku da nikada ne odustaju i da je pobjeda imperativ političkog djelovanja.

– Mladi nikada ne treba da odustaju od bavljenja politikom. Uvijek ću biti podrška vašim idejama koje vode napretku Republike Srpske. Nemojte zaboraviti da je vaš prevashodni zadatak da završite školovanje i osposobite se za budućnost i obaveze koje vas očekuju u privatnom i profesionalnom životu – rekao je Dodik u obraćanju učesnicima Izborne konferencije MSD-a na Јahorini.

On je istakao da se SNSD uvijek borio za srpsku kuću – Republiku Srpsku, te istakao da je onaj ko to nema vječiti putnik.

Prema njegovim riječima, važno je da su mladi posvećeni i da ne odustaju, jer je to ključno za bavljenje politikom i obračun sa mnogim izazovima.

– Vaš program je divno sročen, imate divnog predsjednika i vjerujem da mladi socijaldemokrati, zajedno sa nama starijima, možemo da istrajemo na putu SNSD-a koji teži jakoj, stabilnoj i slobodnoj Republici Srpskoj – rekao je Dodik, koji je i predsjednik Republike Srpske.

On je istakao da je politička elita ta koja mora da svako društvo vodi naprijed.

Dodik je najavio da će se na narednom Saboru SNSD-a ponovo kandidovati za predsjednika SNSD-a.

On je podsjetio mlade kolege da je političku karijeru počeo kao poslanik, ali i kao buntovnik.

Predsjednik SNSD-a pozdravio je sve goste i zvanice, a posebno prijatelje iz Srbije i Kine.

Foto: Screenshot/srna.rs

Izvor: SRNA

Prethodni članakDOBOJ: Božičković: Bez lovačkog uspjeha u akciji odbrane usjeva od divljih svinja
Naredni članakSTOG: I ove godine isticanje ratnih zastava i neprimjereni pokliči Bošnjaka (FOTO)