Srpska demokratska stranka saopštila je da najoštrije osuđuje zloupotrebu vozila Helikopterskog servisa od strane Vlade Republike Srpske za potrebe dolaska pjevačice Svetlane Cece Ražnatović na novogodišnji nastup u privatnom ugostiteljskom objektu u Banja Luci. Poručili su Miloradu Dodiku “da može kako hoće ali ne može do kad hoće jer ove godine promjene dolaze a sa njima i preispitivanje višegodišnje bahatosti njega i njegove kriminalne družine”.

“O dolasku Cece Ražnatović na nastup u privatnom ugostiteljskom objektu „Klub Drama“ u Banja Luci, helikopterom plaćenim novcem građana Republike Srpske, svjedoče fotografije i snimci na Fejsbuk i Instagram profilima srpske pjevačice”, navodi se u saopštenju i podsjeća da se u avgustu prošle godine Vlada Republike Srpske zadužila 9,4 miliona KM za kupovinu novog helikoptera.

“Kreditno zaduženje za novo vozilo Helikopterskog servisa platiće građani Republike Srpske. Pitamo Vladu Republike Srpske da li građani treba da plaćaju privatna putovanja pojedinaca iz svojih već odavno praznih džepova”, naglašava se u saopštenju SDS-a.

Smatraju da je krajnje neprimjereno i nezakonito korištenje javnih resursa Republike Srpske za privatne potrebe a sve, kako navode, po nalogu Milorada Dodika koji je još jednom pokazao svu svoju bahatost i težnju da imovinu Republike Srpske tretira kao svoj privatni posjed.

“Poručujemo Miloradu Dodiku da može kako hoće ali ne može do kad hoće jer ove godine promjene dolaze a sa njima i preispitivanje višegodišnje bahatosti njega i njegove kriminalne družine”, kaže se u saopštenju SDS-a.

(BN)

Prethodni članakStan vrijedi 631 hiljadu maraka
Naredni članakPolicajci za noć iz rijeka izvukli pet osoba