ДОБОЈ, 17. ДЕЦЕМБРА /СРНА/ - Посланик из Добоја у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић гласала је на бирачком мјесту у Галерији Центра за културу и образовање.

Poslanik iz Doboja u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić glasala je jutros u Doboju na parlamentarnim izborima u Srbiji i izrazila očekivanje da se nastave započeti projekti i dobra saradnja sa Srbijom, koja je matica i sigurnost za Srbe.

Vulićeva, koja je glasala na biračkom mjestu u Galeriji Centra za kulturu i obrazovanje, izrazila je uvjerenje da će današnji izbori u Srbiji donijeti nastavak započetih projekata i dobru saradnju.

– Ono što je važno i što političko Sarajevo često zaboravlja je da je Srbija garant Opšteg mirovnih sporazuma za mir u BiH – izjavila je Vulićeva novinarima.

Prema podacima Konzulata Srbije u Banjaluci, za glasanje na parlamentarnim izborima u Srbiji u Doboju je upisano 950 birača.

Biračko mjesto biće otvoreno do 20.00 časova, a glasačima je potreban važeći identifikacioni dokument, odnosno lična karta ili pasoš Srbije.

Foto: srna.rs

Izvor: SRNA

Prethodni članakPojačan saobraćaj na prelazima Gradiška, Donja Gradina i Velika Kladuša
Naredni članakDOBOJ: Јerinić: Pobijediće politika stabilnosti i mira