Tradicija započeta prije petnaestak godina u Skipovcu, da se početkom najtoplijeg mjeseca u godini održi turnir u malom fudbalu, nastavljena je i ove godine. Organizator je ostao isti – Omladinska organizacija Skipovac, a ni pokrovitelj se nikada nije mijenjao – grad Doboj, bivši i aktuelni gradonačelnici Obren Petrović i Boris Jerinić.

Za razliku od većine drugih turnira, ovaj u Skipovcu se razlikuje i po podlozi, jer se igra na travnatom terenu izgrađenom uz pomoć grada Doboja i preduzeća Građ-promet. Ove godine je nastupilo 14 ekipa sa područja grada Doboja i opštine Modriča, a prvo mjesto zauzela je ekipa Boro Skipovac, koja je u finalu rezultatom 2:0 savladala višegodišnjeg prvaka – odličnu modričku ekipu Taksi Brko. Treće mjesto pripalo je ekipi SNSD-a Osječani, sačinjenoj od fudbalera Trebave, koja je boljim izvođenjem penala savladala domaćina – Omladinsku organizaciju Skipovac.

Organizator turnira se potrudio da uruči i zahvalnice svim zaslužnim pojedincima za organizaciju ove sportske manifestacije.

Sa turnira je poručeno svim ljudima dobre volje da dođu u Skipovac 31. avgusta, kada će službu u mjesnom hramu služiti episkop zvorničko-tuzlanski gospodin Fotije.

Opširnije u prilogu:

Foto: rtvdoboj.org

RTV Doboj

Prethodni članakOsvećenje i slava Hrama Svetih apostola Petra i Pavla u crkvenoj opštini Bajkovac – Ozren u petak, 12. jula
Naredni članakNa kandidatskim listama više od 26.000 kandidata