U organizaciji Mjesne zajednice i Mladih socijaldemokrata u Lipcu je održan tradicionalni turnir u malom fudbalu. Nastupilo je više od 20 ekipa.

U sklopu Petrovdanskih svečanosti u Lipcu održan je i tradicionalni turnir u malom fudbalu, koji je okupio više od 20 ekipa. Ovu sportsku priredbu šesti put organizovali su Mjesna zajednica Lipac i organizacija Mladih socijaldemokrata iz ovog ozrenskog mjesta.

-Učešće su uzele ekipe sa našeg Ozrena, Trebave, Krnjina, Vučijaka i iz Grada Doboja. Prezadovoljni smo sa odzivom ekipa na turniru, svima nam je poznato da prošle godine turnir nije održan, zbnog pandemije virusa korona – izjavio je Goran Ristić, predsjednik Savjeta mjesne zajednice Lipac.

Goran Ristić, predsjednik Savjeta mjesne zajednice Lipac.

Već šesti put zaredom organizujemo ovaj turnir, povodom slave naše mjesne zajednice, Petrovdana. Mladi socijaldemokrati potrude se da svake godine što bolje organizuju ovaj turnir uvodeći novitete, i tako ćemo nastaviti i u budućnosti. Uoči Petrovdana oragnizujemo Petrovdanske mašale, koje okupe svake godine veliki broj omladine. Ovom prilikom zahvaljujemo se gradonačelniku Borisu Jeriniću, poslaniku Obrenu Petroviću i našem odborniku Igoru Petroviću, jer bez njihove pomoći ovaj turnir ne bi bilo moguće organizovati – rekao je Andrej Nikolić, predsjednik Mladih socijaldemokrata Lipac.

Andrej Nikolić, predsjednik Mladih socijaldemokrata Lipac

Prvo mjesto na turniru zauzeo je Mjesni odbor SNSD-a Centar 19, koji je u finalu savladao ekipu iz Pridjela. Treće mjesto pripalo je ekipi iz Osječana. Pobjednička ekipa osvojila je novčanu nagradu u iznosu od hiljadu, drugoplasirana 300, a trećeplasiranoj ekipi pripalo je 200 KM.

Foto: rtvdoboj.org

RTV Doboj

Prethodni članakDOBOJ: Održan turnir u uličnoj košarci „3×3 Doboj 2021 Streetball Kings of the Fortress” (FOTO)
Naredni članakDOBOJ: Tradicionalno paljenje lila uoči Petrovdana u Lipcu (FOTO)