Mladi su najveća snaga SNSD-a. Ova politička partija u svojoj organizaciji najviše računa vodi o mladima, njihovoj organizaciji i aktivnostima, te im daje nadu da mogu riješiti mnoga pitanja. Rekao je ovo na druženju mladih socijaldemokrata u Doboju predsjednik SNSD-a Milorad Dodik.

To se pokazalo i na lokalnim izborima u Doboju. Zbog pandemije virusa korona ubjedljiva pobjeda se kažu nije mogla ranije slaviti. Uz podršku Gradskog odbora i lidera SNSD-a okupili su se na Goranskom jezeru da upravo proslave tu, ali i da najave nove pobjede.

Šaljemo jasnu poruku da će SNSD u Doboju napraviti istorijsku pobjedu na izborima 2022. godine – izjavio je Aleksandar Goganović, predsjednik Gradskog odbora Mladih socijaldemokrata Doboj.

Aleksandar Goganović, predsjednik Gradskog odbora Mladih socijaldemokrata Doboj

-Zadovoljstvo je što imamo jednu ovakvu organizaciju Mladih socijaldemokrata u sklopu naše stranke. Hvala Doboju i Gradskom odboru SNSD-a Doboj što je omogućio da se ovo druženje održi – rekao je Denis Šulić, predsjednik Mladih socijaldemokrata Republike Srpske.

Denis Šulić, predsjednik Mladih socijaldemokrata Republike Srpske

Doboj nosi epitet najvećeg gradilišta u Srpskoj. Realizuje se niz kapitalnih projekata. Kako je rečeno punom parom se ide ka razvoju ove lokalne zajednice, što su građani i omladina prepoznali.

Za ove dvije godine uz pomoć Dodika više smo uradili nego u zadnjih deset godina. Mnogo je se uradilo, ali ima još toga da se uradi. Presretan sam da novi gradonačelnik uz podršku SNSD-a, predsjednika Dodika, predsjednice Cvijanović i Vlade Srpske ide punom parom naprijed. Građani su zadovoljni i to je ono što je najbitnije – izjavio je Obren Petrović, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Doboj.

Obren Petrović, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Doboj

Predsjednik SNSD-a je najavio da će se veoma brzo izaći sa integrisanim programom za demografskusku politiku koja se već i realizuje regresiranjem kamata za kupovinu stanova mladim bračnim parovima. Posebno je izdvojio Doboj, koji sufinansira kupovinu stanova za 100 mladih bračnih parova.

-Gotovo niko u regionu to ne radi kao Doboj. Do sada je kroz subvencije podijeljeno dosta stanova. To je privuklo koji su ranije otišli da se vrate iz inostranstva. Na takvim primjerima mi želimo da u čitavoj Republici Srpskoj napravimo jedan integrisan program u kojem ćemo mladima pomagati da riješe stambena pitanja i pitanja zaposlenja – rekao je Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a.

Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a

Gradski odbor SNSD-a Doboj kao najjači u Srpskoj nastaviće upravo uz pomoć mladih i ubuduće da ostvaruje najbolje rezultate. Oni će, najavili su, biti glavna snaga i podstrek pobjede SNSD-a na predstojećim parlamentarnim izborima.

Foto: rtvdoboj.org

RTV Doboj

Prethodni članakKošarkaši Partizana saznali protivnike, Evrokup u novom formatu
Naredni članakĐoković u finalu Vimbldona (FOTO/VIDEO)