Policija i dalje intenzivno traga za Tanjom Varajić /23/ iz Kanade, koja je nestala 4. jula prošle godine u Doboju, rekao je danas načelnik Policijske uprave Doboj Slobodan Radinković i apelovao da građani prijave policiji sva saznanja.

Radinković je izrazio žaljenje što nema napretka u ovoj potrazi i ukazao na nedostatak novih saznanja, te napomenuo da je riječ o jedinstvenom slučaju da policija nema informacije u kojem smjeru da krene sa istragom.

On je naveo da tragovi poput toga da je Tanja Varajić viđena u Mostaru ili da se zamonašila nisu rezultirali njenim pronalaženjem.

“Preduzimamo sve mjere i radnje iz naše nadležnosti, svakodnevno provjeravamo sve informacije koje dobijemo. Mi smo na početku prilikom prijave nestanka imali nekoliko smjerova, to smo iznosili na našim redovnim konferencijama Policijske uprave”, rekao je Radinković na današnjoj konferenciji za novinare.

Radinković je pozvao sve građane koji su na bilo koji način, direktno ili indirektno, imali kontakt sa ovom djevojkom ili imaju neku informaciju, da ih podijele sa policijom.

S ciljem pronalaženja Tanje Varajić napravljena je Fejsbuk grupa “Traži se Tanja Varajić”, a roditelji su obećali i novčanu nagradu za informacije o njenom kretanju.

Foto: rtvdoboj.org

Izvor: SRNA

Prethodni članakNuždić: Narodna skupština da usvoji izvještaj Nezavisne međunarodne komisije o Srebrenici
Naredni članakDOBOJ: Grad obezbijedio oko 10.320 sadnica, počela podjela (FOTO)