Pet lica, od kojih jedno maloljetno, povrijeđeno je u sudaru putničkih automobila “be-em-ve” i “škoda” u modričkom naselju Jakešnica, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Povrede su zadobili vozač “be-em-ve-a” čiji su inicijali H.A. iz Vukosavlja, suvozač Ž.B. i jedan maloljetni putnik, te vozač “škode” N.V. iz Srbije i suvozač u tom vozilu D.M.

Povrijeđena lica su upućena u Bolnicu “Sveti apostol Luka” u Doboju radi ukazivanja ljekarske pomoći, a o stepenu povreda navedenih lica doktori se nisu izjasnili.

Saobraćajna nezgoda dogodila se juče u 11.35 časova, a uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice Modriča, a o navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

U saopštenju je navedeno i da je u Doboju u sudaru dva automobila vozač “opela” sa područja ovog grada čiji su inicijali Z.B. zadobio teške tjelesne povrede, a suvozač M.M. lakše, dok je lakše povrijeđen i vozač “pasata” iz Doboja čiji su inicijali B.S.

Saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć u 19.15 časova na raskrsnici ulica Svetog Save i Nikole Pašića, a uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj.

Iz policije navode da je Policijskoj stanici Doboj jedan juče prijavljena provala u jednu kladionicu na području ovog grada, a Policijskoj stanici Doboj dva da je provaljeno u pomoćni objekat u vlasništvu lica sa područja ovog grada čiji su inicijali O.H.

U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnih djela teška krađa, navedeno je u saopštenju.

Foto: rtvdoboj.org

Izvor: SRNA

Prethodni članakDva miliona KM za saniranje posljedica afričke kuge svinja
Naredni članakUstavni sud Srpske: NSRS i predsjednik Srpske nisu povrijedili Ustav