19. april 2018. godine – Obavještavamo vas da će Gradska uprava grada Doboj dana 20.04.2018. godine uvesti izvođača radova d.o.o. “Rial-šped” Doboj Istok da prema ugovoru br. BA-FERP-IDA-5529-NCB-BL-W-17-133 izvede radove na rekonstrukciji ulice Kneza Miloša i sanaciju dijela ulica Jug Bogdana i Svetog Save. Rok za izvođenje radova je 90 dana od dana uvođenja u posao. Ukupna vrijednost radova iznosiće 623.110,00 konvertibilnih maraka.

U ulici Kneza Miloša na potezu od ulice Nikole Tesle do ulice Svetog Save u dužini od 530 m, biće izvedeni radovi na zamjeni asfalta na kolovozu i trotoaru, zamjena parking ploča, zamjena ivičnjaka, ugradnja novih led svjetiljki na stubovima rasvjete, zamjena dijela dotrajale sekundarne vodovodne mreže. U ulici Jug Bogdana na potezu od raskrsnice sa ulicom Kneza Miloša do ulice Cara Dušana u dužini od oko 548m biće izvedeni radovi na polaganju novog habajućeg  sloja asfalta.

U ulici Svetog Save na dijelu od raskrsnice sa ulicom Kneza Miloša do magistralnog puta M-17 u dužini od 260 m biće izvedeni radovi na zamjeni ivičnjaka na ulici i habajućeg sloja asfalta.

U toku izvođenja radova dolaziće do povremenih i privremenih prekida saobraćaja. Preporučuje se građanima da u periodu od 7 – 17 časova svakog radnog dana za vrijeme izvođenja radova koriste obilazne saobraćajnice. Režim odvijanja saobraćaja biće regulisan saobraćajnom signalizacijom za čije postavljanje je odgovoran izvođač radova.

Napomena:

Ovaj projekat Gradska uprava grada Doboj realizuje zajedno sa Jedinicom za implementaciju poljoprivrednih projekata pri Ministarstvu za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo u Vladi RS iz sredstava kredita Svjetske banke.

doboj.gov.ba

Prethodni članakTalgo vozom od Sarajeva do Bihaća od 1. jula
Naredni članakTroše novac bez ikakve kontrole