Iz dobojskog Udruženja sa troje i više djece „Ponos” pozivaju sve zainteresovane da zajedno sa svojim roditeljima, braćom, sestrama, bakama i dekama budu učesnici manifestacije „Konferencija beba 2024”, koja će se održati u nedjelju, 30. juna u Gradskom parku u Doboju.

Prijava učesnika je od 18 časova, a svečano otvaranje Konferencije je u 19 časova.

Pravo učešća na Konferenciji imaju sve bebe rođene u periodu od 29.06.2022. godine do najmlađe prisutne bebe na manifestaciji koja posjeduje dokument sa jedinstvenim matičnim brojem. Prilikom prijavljivanja na uvid je potrebno donijeti (ili slikati) zdravstvenu knjižicu ili izvod iz matične knjige rođenih za bebe, kao i za braću i sestre.

Na Konferenciji će se vršiti izbor tročlanog predsjedništva u kom se bira najmlađa, najstarija i beba sa najviše braće i sestara.

Za bebe do godinu dana biće organizovano takmičenje u puzanju, dok će za očeve biti organizovano takmičenje u brzom presvlačenju beba uzrasta do 18 mjeseci. Za pobjednike su obezbijeđene i vrijedne nagrade, a za sve učesnike simbolični pokloni.

Uporedo sa takmičarskim dijelom biće organizovano predavanje za trudnice na temu “Kupanje i njega novorođenčadi”, slikarska radionica sa

roditeljima i djecom uzrasta do 6 godina, te zabavni program za djecu uzrasta do 10 godina.

Dođite da se zajedno sa našim bebama zabavimo, igramo i družimo, poručuju iz dobojskog Udruženje sa troje i više djece „Ponos”.

Foto: Udruženja sa troje i više djece „Ponos” Doboj

RTV Doboj 

Prethodni članakStevandić: U upotrebi će biti i grb Nemanjića i himna “Bože pravde”
Naredni članakDOBOJ: Potraga za nestalim Vojinom Simendićem iz Vukosavlja