Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, lišili su slobode jedno maloljetno lice, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem opojnih droga. Izvršenim testiranjem navedenog lica na prisustvo opojnih droga u organizmu utvrđeno ja da je isto pozitivno na opojnu drogu amfetamin i THC.

– Naime, policijski službenici su 27. juna 2024. godine, oko 00.10 časova prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka izvršili kontrolu putničkog vozila marke, kojim je prije sticanja prava na upravljanje, upravljalo navedeno maloljetno lice – navodi se u saopštenju PU Doboj.

Tom prilikm kod istog pronašli i oduzeli digitalnu vagu za precizno mjerenje, tri vrećice sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu droguamfetamin, jednu kutiju sa sadržajem zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuana, plinski pištolj sa pripadajućom municijom, teleskopsku palicu, dva noža i tzv. „bokser“.

– Navedeno maloljetno lice je procesuirano u skladu sa Zakonom o prekršajima Republike Srspke i odredbama koje se odnose na postupanje sa maloljetnicima u prekršajnom postupku – dodaje se u saopštenju.

Foto: rtrs.tv/Ustupljena fotografija

Izvor: RTRS

Prethodni članakServisna informacija Policijske uprave Doboj za dan 27.06.2024. godine
Naredni članakDodik: Kako objasniti bošnjačkim političarima da BiH nikome nije važna, osim ljudima koji u njoj žive