Vijesti

DOBOJ: In memoriam – Iznenadna smrt Ognjena Mitrovića, direktora Vodovoda Doboj

Ognjen Mitrović, direktor dobojskog Vodovoda iznenada je preminuo u 42. godini života. Ovaj ugledni i istaknuti čovjek u političkom i društvenom životu Grada Doboja bitku sa životom izgubio je na svom rodnom Ozrenu, planinskom visu Gostilj tokom održavanja manifestacije “Branje trave Ive”.

Ognjenovo srce iznenada je prestalo da kuca na nadmorskoj visini od 773 m. LJekari koji su uložili sve napore da ga otrgnu od smrti i vrate u život, na kraju su, nažalost, mogli samo da konstatuju njegovu smrt.

Komemoracija će biti održana sutra u 11 časova u Centru za kulturu i obrazovanje. Okupljanje pogrebne povorke ispred porodične kuće u Lipcu je u 13 časova, a sahrana na mjesnom groblju je zakazana u 14 časova.

Ognjen Mitrović rođen je 22.12.1978. godine u Doboju. Završio je Pravni fakultet u Banja Luci. Radni vijek počeo je u Fondu PIO RS, filijala Doboj, u dva navrata bio je odbornik u Skupštini grada Doboja. Smrt ga je zadesila na mjestu direktora Gradskog vodovoda. Zalaganjem, radom i trudom u tom preduzeću uspješno je realizovao brojne kapitalne investicije. Jedna od njih je rekonstrukcija pumpne stanice u Rudanci .

Ognjen je iza sebe ostavio sina i kćerku, suprugu, roditelje, brata i bratiće, te brojne prijatelje, kolege, komšije i poznanike. U šoku i nevjerici da ih je njihov Ognjen napustio od njega se opraštaju i putem društvenih mreža.

Foto: rtvdoboj.org, Screenshot/Facebook

Izvor: RTV Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close