U Ministarstvu porodice, omladine i sporta Republike Srpske, ministarka Selma Čabrić, upriličila je prijem za delagaciju Karate kluba „Sloga” Doboj, koji su predstavljali Miloš Bukejlović, član Uprave kluba, Bojan Tadić, sekretar kluba, te Mladen Ploskić i Radenko Babić, treneri u ovom dobojskom klubu.

Oni su u prijatnoj atmosferi u razgovoru sa ministarkom prezentovali rad i rezultate kluba u prethodnom periodu, kao i planove za razvoj kluba u budućnosti i uopšte za razvoj i afirmaciju karate sporta u Republici Srpskoj, te najavili održavanje 23. Međunarodnog karate turnira „Doboj open 2023”, čiji su organizatori i domaćini.

Ćlan Uprave kluba, Miloš Bukejlović, rekao je da klub veliku pažnju posvećuje radu sa mlađim kategorijama, na šta su posebno ponosni, kao i na Međunarodni karate turnir „Doboj open 2023“, koji će biti organizovan u oktobru mjesecu i okupiti veliki broj domaćih i inostranih ekipa.

Ministarka Čabrić istakla je da je uključivanje djece u sport izuzetno važno i pohvalila rukovodstvo kluba za posvećenost u radu sa najmlađim kategorijama. Ministarstvo će, kako je rekla, pružiti podršku organizatorima turnira, koji će u Republiku Srpsku dovesti brojne sportiste i predstaviti naš sport i Republiku u najboljem svjetlu.

Bojan Tadić, sekretar klub ovom prilikom je ispred kluba iministarki Čabrić u znak zahvalnosti za podršku u radu Sloge, uručio majicu ovog uspješnog dobojskog sportskog kolektiva.

Pripremio: Igor Jovanović

Foto: Facebook/Karate klub „Sloga” Doboj

RTV Doboj

Prethodni članakDodik: Skupštinska većina poštuje skupštinske zaključke, opozicija vodi ka rascjepu
Naredni članakDodik: Zbog svog rječnika, Marfi bi u svakoj normalnoj državi bio najuren