Vijesti

AKTIVISTI SDS DOBOJ NA GROBU SPOMENKA GOSTIĆA

Booking.com

Posjeta aktivista mladih SDS grobu Spomenka Gostića je tradicija, a sa ovog mjesta svake godine poručuju da od lažnog patriotizma bez konkretnih djela niko nema koristi.

Vlast u Republici Srpskoj ne treba da praktikuje lažni patriotizam nego treba da vodi brigu o porodicama poginulih boraca, o djeci poginulih boraca i njihovom zaposlenju jer njihovi očevi su dali svoje živote za Republiku Srpsku.”, smatra Danijel Jošić, zamjenik predsjednika gradskog odbora Srpske demokratske stranke Doboj.

Ognjen Mitrović, član glavnog odbora SDS smatra da je dužnost vlasti bila da sačuva simoble Republike Srpske kao što su grb i himna, a ne olako ih prepuštati.

“Žrtva koju je za Republiku Srpsku podnio Spomenko Gostić nikada ne smije biti zaboravljena i naš je cilj da se čuvanje uspomene na Spomenka Gostića borimo i za prosperitet Republike Srpske”, dodao je Dejan Starčević, član glavnog odbora SDS.

Republika Srpska mora se jačati i razvijati kvalitetnim projektima i brigom o boračkim kategorijama, a ne samo praznom pričom o patriotizmu, poručuju aktivisti SDS iz Doboja.

RTV DOBOJ

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close