U skladu sa planom razvoja Grada Doboja nastavlja se sa asfaltiranjem na području doboja. U zaseoku Torine u Mjesnoj zajednici Zarječa kod Doboja asfaltirana je lokalna dionica u dužini od oko 300 metara. Riječ je o dionici puta koja vodi do mjesne crkve.

-U mjesnim zajednicama koje se nalaze nama u neposrednom susjedstvu odvijaju se iste aktivnosti. Jednostavno rečeno to se radi po programu Grada Doboja uz podršku političkih struktura u mjesnoj zajednici, odnosno realizuju se konkretno ti programi koji se odnose na asfaltiranje puteva, a što će zasigurno pomoći razvoju sredina i ljudi u mjesnim zajednicama, te opstanku, daljem životu i napretku – izjavio je Svetislav Vasiljević, predsjednik Savjeta mjesne zajednice Zarječa.

Svetislav Vasiljević, predsjednik Savjeta mjesne zajednice Zarječa

Da je Doboj pravo gradilište svjedoče radne mašine koje su prisutne na podrčju cijelog grada.

-Na sve strane širom Grada Doboja izvode se radovi na asfaltiranju, gradnji mostova, gradnji i sanaciji domova, igrališta i svih drugih infrastrukturnih objekata koji su neophodni za bolji život građana Doboja. Vidjeli ste i u samom gradu da su veliki radovi otvoreni i da se neki privode kraju, a da će neki u skorijoj budućnoti biti i završeni. Mogu slobodno reći da su ovo vidljivi rezultati od poteza Obrena Petrovića kada je odlučio da se priključi vladajućoj partiji. Nadam se da je ovo samo jedan početak i da će građani Doboja za nekoliko godina osjetiti sve blagodeti tog njegovog poteza – rekao je Vlado Blagojević, zamjenik gradonačelnika Doboja.

Vlado Blagojević, zamjenik gradonačelnika Doboja

Ovdje nije kraj ulaganjima u ovu mjesnu zajednicu. U narednom periodu u planu je asfaltiranje drugih dionica.

Foto: rtvdoboj.org

Izvor: RTV Doboj

Prethodni članakTegeltija: Obezbijediti prostorije za zajedničku kontakt tačku
Naredni članakSutra u Doboju potpisivanje sporazuma za pomoć povratnicima