U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva krivična djela i tri saobraćajne nezgode.     

            Značajniji bezbjednosni događaji:

            Policijskoj stanici Teslić, 18.05.2020. godine, prijavljeno je da je iz dvorišta kuće na području opštine Teslić, otuđen motokultivator sa prikolicom. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Krađa“.

            Aktivnosti i rezultati:

            Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj, 18.05.2020. godine, izvršili su kriminalističko-tehnički pregled terenskog automobila marke „Jeep” vlasništvo lica inicijala Dž.K. sa područja opštine Tešanj, FBiH, prilikom čega je utvrđeno da je broj šasije falsifikovan. Navedeni putnički automobil je oduzet. Rad po navedenom se nastavlja. Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj će biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Falsifikovanje isprave“.

            Policijski službenici Policijske stanice Petrovo, 18.05.2020. godine, lišili su slobode lice inicijala D.G. iz Petrova, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2, 58 g/kg.

            Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 18.05.2020. godine, lišili su slobode lice inicijala M.B. iz Maglaja, FBiH, pješak kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2, 96 g/kg.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakU Srpskoj testirano 18 zdravstvenih radnika, pet pozitivno u Prijedoru
Naredni članakŠpirić: Virus nepovjerenja jači od virusa korona