Glavni koordinacioni tim, koji čine predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković, predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija i ministar zdravlja i socijalne zaštite Alen Šeranić, razmatraće danas u Banjaluci epidemiološku situaciju u Republici Srpskoj izazvanu pojavom virusa korona.

Sastanak će biti održan u Administrativnom centru Vlade Srpske u 12.00 časova, najavljeno je iz Biroa Vlade za odnose s javnošću.

Konferenciju za novinare nakon sastanka pratite na našem programu, portalu i Fejsbuk straniic.

– O tačnom terminu obraćanja i medijskom praćenju obavijestićemo vas naknadno (u ovom momentu , okvirno, procjenjujemo 13.00-13.30 časova, s tim da ćemo na mejlove redakcija poslati termin početka obraćanja za one koji nas prate onlajn i putem Radio-televizije Republike Srpske – navedeno je u saopštenju.

Kadrovi sa sastanka, kao i obraćanje, medijima će biti dostavljeni putem wetransfer linka, a biće objavljeni i na zvaničnom Јutjub kanalu Vlade Republike Srpske.

S-  obzirom na to da se obraćanje nakon sastanak emitije posredstvom signala Radio-televizije Republike Srpske (prvi kanal) iz Pres centra Vlade, te direktno na Portalu Vlade Republike Srpske i Fejsbuk stranici Vlade, preporučujemo medijima da na ovaj način prate obraćanje u Pres centru – navedeno je u saopštenju.

Foto: twitter/Vlada_Srpske

Izvor: RTRS

Prethodni članakKanada ne šalje sportiste na Olimpijske igre
Naredni članakSjednica Republičkog štaba