U opštoj panici oko koronavirusa, jedna zlatara je privukla pažnju svojom neobičnom ponudom. Zlatara Jared iz Las Vegasa prodaje rolnu toalet papira za 3.999 dolara.

Kako bi dodatno začinila ovu neobičnu ponudu, uz toaletni papir zlatara poklanja vjerenički jednokaratni dijamantski prsten.

Ponuda i nije tako loša, ako se uzme u obzir da jednokaratno dijamantsko prstenje košta i više, a da u prosječnom domaćinstvu toalet papir može trajati do pet dana, navodi News.

Panična kupovina toalet papira proširila se širom svijeta, a primijećena je u trgovinama u Velikoj Britaniji, SAD-u, Australiji. Uslijed straha od izolacije zbog koronavirusa, u supermarketima police s toalet papirom su ispražnjene, a masovno se kupuju i druge osnovne namirnice i proizvodi. Trgovine se suočavaju s nestašicom toalet papira i nameću kupcima ograničenja u pokušaju da osiguraju nabavku. U Las Vegasu, trgovine Costco i Target primijenile su ograničenja kupovine toalet papira, vode, sanitarija i papirnih salveta, navodi Las Vegas Review Journal.

Foto: facebook,com

Izvor: Klix

Prethodni članakAmerikanac pronašao način da pokaže ljubav supruzi povodim 67. godišnjice braka (VIDEO)
Naredni članakPoreski obveznici što više da koriste elektronske usluge