Ponovo se uspostavlja redovan saobraćaj vozova na relaciji Doboj-Novi Grad nakon što je danas završena sanacija klizišta u LJeskovim vodama, na dijelu pruge između stanice Stanari i ukrsnice Ostružnja, saopšteno je iz “Željeznica Republike Srpske”.

Iz ove komapnije su obavijestili da se od sutra ukida autobuski prevoz koji je organizovan dok je trajala sanacija klizišta.

Međuentitetski brzi vozovi će, u dogovoru sa “Željeznicama Federacije BiH”, saobraćanje po redovnom redu vožnje na relaciji Sarajevo-Banjaluka-Sarajevo početi u petak, 13. marta, dok će saobraćanje međuentitetskog brzog voza Sarajevo-Bihać-Sarajevo sa redovnim polascima početi u subotu, 14. marta.

Iz “Željeznica Republike Srpske” obaveštavaju da se do 30. marta otkazuje saobraćaj putničkih vozova na relaciji Doboj-Petrovo Novo-Doboj, na osnovu naredbe Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske o obaveznom obustavljanju rada osnovih i srednjih škola, radi preventivnog djelovanja i sprečavanja pojave širenja virusa korona. 

Foto: rtvdoboj.org

Izvor: SRNA

Prethodni članakMihajlović napustio Bolonju
Naredni članakVrijeme: Sutra sunčano i natprosječno toplo